Köpvillkor

Priser och betalsätt
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen ser du det totala priset inklusive moms och frakt.
Du kan välja mellan nedanstående betalningsalternativ:

  • PayPal
    Använd PayPal för att betala enkelt och tryggt till oss. Med PayPal kan du betala med VISA, MasterCard eller American Express. Har du ett konto hos PayPal går det givetvis bra att betala med det. Läs mer om PayPal här »
  • Bankgiro
    Vill du hellre betala direkt till vårt Bankgiro går det också bra. Vårt bankgiro är 849-2308. Välj betalsätt Bankgiro i kundvagnen så skickar vi dig din beställning så fort din betalning registrerats.
  • Swish
    Det går också fint att swisha betalningen till nummer 0736-508 518. Välj betalsätt Swish i kundvagnen så skickar vi dig din beställning så fort din betalning kommit in.

Frakt- och expeditionsavgift
Frakt- och expeditionsavgiften i Sverige är alltid endast 39 kronor. Bor du utanför Sveriges gränser och vill beställa något? Kontakta oss på info@husbilshund.se så räknar vi ut vilken frakt som gäller för dig.

Leveranser
Om ditt paket går ned i brevlådan skickas det direkt hem till dig. Annars hämtar du ut det på Postens närmsta serviceställe. Vanligtvis tar det 2-4 vardagar för dina varor att komma fram. Leverans av lagerförda varor ska inte ta längre tid än 7 dagar. Om en vara skulle bli försenad kontaktar vi dig och du har då rätt att häva köpet . Vi ersätter ej förlorade paket om felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter lämnats.

Ej uthämtade paket
Ej uthämtad försändelse gäller inte som retur. Du måste alltid hämta ut ett beställt paket, därefter går det bra att returnera det. Vi debiterar 200 kr för att täcka våra hanterings- och fraktkostnader för ej uthämtade paket.

Ångerrätt
Du har alltid full ångerrätt i 14 dagar efter att du har mottagit varorna. Det förutsätter dock att varan inte har använts och att den återsänds i gott skick i sin originalförpackning. Förpacka varan väl och returnera den till oss. Du får själv stå för returfrakten. Obs! Ingen ångerrätt på godis, pälsprodukter eller specialbeställda varor som vi inte lagerhåller själva.

Reklamationer
Om en vara är felaktig, trasig eller felexpedierad skall du göra en reklamation till oss på info@husbilshund.se. Vi ersätter dig därefter med en ny likvärdig vara eller pengarna tillbaka.

Returer och återbetalning
Returer sker på din egen bekostnad om inte varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort.